Саакашвілі привіз у НАБУ заяву на себе самого

Четвер, 10 грудня 2015, 13:01

Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі приїхав до офісу Національного антикорупційного бюро з проханням перевірити звинувачення у його бік.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди".

"Я приїхав запропонувати перевірити ті звинувачення стосовно мене, які були висловлені найближчими соратниками прем'єр-міністра", – сказав Саакашвілі.

"Вчора голова комітету (з питань економічної політики), близька особа до прем'єра Яценюка (Андрій) Іванчук дозволив собі, зовсім знахабнів, на своєму комітеті висловлювати певні слова в мій бік – він є представником групи, яка є символом корупції", – обурився Саакашвілі.

"Я хочу, щоб перевірили звинувачення його і інших щодо мене, а потім перевірили їх самих", – додав він.

 

Саакашвілі нагадав, що Одеський припортовий завод подав на нього до суду, та припустив, що це було зроблено з подачі Яценюка.

"Я хочу, щоб перевірили цей завод, праву руку Яценюка Мартиненка, всіх директорів", – додав губернатор.

Раніше Саакашвілі заявив, що втрати українського бюджету від дії корупційних схем становлять не менше 5 мільярдів доларів. Серед головних корупціонерів він назвав Ахметова, Коломойського, Мартиненка, Іванчука.

У вівторок, 8 грудня, Саакашвілі повідомив, що готовий надати всі документи, що підтверджують його заяви про причетність до корупції Кабінету міністрів і великих бізнесменів країни.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування