Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Портнов пропонує виміняти підписи за відставку Шокіна на кримінальну справу

П'ятниця, 11 грудня 2015, 19:29

Колишній заступник голови адміністрації президента Януковича Андрій Портнов показав фото зі списком підписів за відставку генпрокурора, який у п’ятницю зник з парламенту.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

"Оголошення. Продам недорого папку з підписними листами за відставку Генерального прокурора України або виміняю їх у нього ж на хорошу, раніше нікому не продану кримінальну справу, або на справу, що перебуває в стадії передпродажної підготовки або на свою кримінальну справу", - йдеться у повідомленні Портнова.

Объявление.Продам недорого папку с подписными листами за отставку Генерального прокурора Украины или выменяю их у него...

Опубліковано Андрей Портнов 11 грудня 2015 р.

"Форма розрахунків готівкова. Самовивезення, стовідсоткова передоплата. Прямі поставки. Посередників прошу не турбувати", - сказано на Facebook політика.

До свого Facebook-запису Портнов додав фотографію списку підписантів, яка в інтернеті оприлюднена вже давно.

Пізніше портнов уточнив, що таким чином "потролив" депутата і прокурора.

Раніше Соболєв повідомив, що в нього зі столу в сесійній залі парламенту вкрали аркуші з підписами під проектом постанови про звільнення Шокіна з посади генпрокурора.

Крім того, за даними Соболєва, у парламенті нібито зникли і підписи за відставку Арсенія Яценюка з посади прем’єр-міністра.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування