Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко похизувався досягненнями за рік

Середа, 2 грудня 2015, 14:09

Одним з головних досягнень за останній рік президент Петро Порошенко вважає реструктуризацію боргів і енергетичну незалежність від РФ.

Про це він сказав на прес-конференції після переговорів з президентом Литви Далею Грібоускайте у Вільнюсі в середу, передає Інтерфакс-Україна.

"За цей рік ми не допустили дефолту, очистили банківську систему, реструктуризували борги, домоглися, нарешті, енергетичної незалежності від Росії", - зазначив він.

За його словами, закінчився рік роботи нинішнього уряду і за цей рік досягнуто дуже багато. "У нас сьогодні виповнюється рік українському уряду, і за цей рік ми можемо сказати, що було не тільки підписано, але і почалася імплементація Угоди про асоціацію", - сказав президент.

Крім того, додав Порошенко, за минулий рік створена потужна проукраїнська коаліція у світі, створена нова українська армія, розпочато реформу децентралізації, а в парламент спрямований проект змін до Конституції щодо судової реформи.

"Сьогодні ми не будемо і не можемо реагувати на шантаж як енергетичний, так і торговий. Україна стала сильнішою", - сказав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування