Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОБСЄ зафіксувала техніку бойовиків в зоні АТО

Четвер, 3 грудня 2015, 05:41

Спостерігачі місії ОБСЄ зафіксували скупчення військової техніки в зоні проведення АТО, яка згідно мінським угодами повинна бути відведена від лінії розмежування.

Про це йдеться у відповідному звіті місії.

Так, ОБСЄ зафіксувала на військовому полігоні в контрольованому бойовиками "ЛНР" селищі Шимшинівка один бойовий танк Т-64, а також один танк в районі контрольованого бойовиками "ДНР" села Безименне.

Також у звіті йдеться, що згідно зображень, які були оримані з допомогою надземної розвідки, зосередження військової техніки спостерігається в селищі Бугаївка, яке контролює "ЛНР".

"Зокрема, в межах 25-кілометрової зони безпеки спостерігачі ОБСЄ зафіксували 14 артилерійських установок на буксирі, 24 основних бойових танків, 100 одиниць невизначеної бронетехніки і 30 вантажівок", - наголошується в звіті.

Крім того, спостерігачі зафіксували 12 бронетранспортерів і більше 20 вантажівок у районі підконтрольної Україні Авдіївки, які прямували у бік Краматорська. Біля Новоайдару були помічені два бронетранспортери БТР-70, один з яких перевозив військових.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування