Голові Голопристанської РДА загрожує 12 років тюрми за хабар

Четвер, 3 грудня 2015, 14:06

Завершено досудове розслідування у справі голови Голопристанської районної державної адміністрації Херсонської області, якого підозрюють в одержанні хабара у сумі 130 тисяч доларів.

Про це інформує в четвер прес-служба Генпрокуратури.

Зазначається, що Управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури повідомило стороні захисту про завершення досудового розслідування у кримінальному провадженні.

Голову Голопристанської районної державної адміністрації Херсонської області та його поплічника підозрюють у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди у розмірі 130 тисяч доларів США за не проведення перевірок суб'єктів господарювання щодо додержання земельного законодавства.

Стороні захисту надали доступ до матеріалів кримінального провадження, після ознайомлення з якими обвинувальний акт стосовно указаної особи буде направлено до суду.

У ГПУ нагадують, що за вчинення цього кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади строком до 3 років, з конфіскацією майна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування