У Кривому Розі вдруге зірвали засідання ТСК щодо виборів

Субота, 5 грудня 2015, 14:02
У Кривому Розі вдруге зірвали засідання ТСК щодо виборів

У Кривому Розі Тимчасова слідча комісія ВР щодо розслідування фальсифікацій під час виборів вдруге не змогла провести засідання через неявку її членів.

Про це 5 грудня у Facebook повідомив нардеп Єгор Соболєв. 

"Сьогодні о 13:00 прийшли: Голова комісії Леонід Ємець (Народний Фронт); заступник голови Павло Костенко (Самопоміч); члени комісії Сергій Висоцький (Народний Фронт); Ігор Луценко (Батьківщина); Юрій Левченко (Свобода); Олександр Черненко (Блок Петра Порошенка)", - зазначив він.

"Не прийшли - Костянтин Усов (Блок Петра Порошенка, повідомив комісію, що має залишатись в Кривому Розі через вибори керівництва районних рад); Сергій Алєксєєв (Блок Петра Порошенка, повідомив, що має бути в Ужгороді); Олег Купрієнко (Радикальна Партія,не повідомив комісії причину відсутності); Євген Рибчинський (Воля Народу, повідомив що завершує лікування, може працювати з неділі); Андрій Шипко (Відродження, не повідомив комісії причину відсутності); Костянтин Павлов (Опозиційний Блок, не повідомив комісії причину відсутності)", - додав Соболєв.

Він висловив думку, що члени комісії, що приходять на засідання "вже переконалися у відвертих порушеннях на виборах мера Кривого Рогу, що спотворили результати виборів, і їм просто перешкоджають прийняти офіційне рішення".

"Фальсифікаторів ми все одно переможемо. Може, воно й корисно для суспільства побачити, хто яку позицію займає у цій боротьбі Кривого Рогу за право делегувати і забирати владу", - додав нардеп.

Парламентській комісії з розслідування фальсифікацій у Кривому Розі вдруге не вдалося провести засідання через неявку її...

Posted by Єгор Соболєв on 5 декабря 2015 г.

Як відомо, 4 грудня Тимчасову слідчу комісію щодо розслідування фальсифікацій під час виборів в Кривому Розі не змогла ухвалити жодного рішення, оскільки не було кворуму.

На засіданні комісії були присутні Сергій Висоцький від Народного Фронту, Ігор Луценко від Батьківщини, Юрій Левченко від "Свободи". Не з'явилися на засідання від БПП: Костянтин Усов, Сергій Алексєєв, Олександр Черненко. Також не прийшли Олег Купрієнко від Радикальної Партії, Євген Рибчинський від Волі Народу, Андрій Шипко від "Відродження", Костянтин Павлов від "Опозиційного блоку".

Павлов - один з депутатів, який зірвав засідання Криворізької міської виборчої комісії в ніч з середи на четвер. Його колега нардеп від Оппоблока Дмитро Колесников, застосовуючи силу, вирвав з рук члена комісії документи, зокрема порядку денного комісії.

Раніше горкоміссія контролювалася Оппоблоком і оголосила переможцем Юрія Вілкула, незважаючи на скарги його опонента Юрія Мілобога. Після того, як демсили замінили своїх представників у комісії, котрі тепер не голосують в унісон з Оппоблоком, ОБ намагається затягнути час.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування