Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пєсков: Путін помилував Ходорковського, не знаючи про нові підозри

Вівторок, 8 грудня 2015, 12:29

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, заявив, що Володимир Путін не мав інформацію про можливу причетність Михайла Ходорковського до справи про вбивство мера Нєфтєюганська, коли помилував його в 2013 році.

Про це повідомляють у вівторок РИА Новости.

"Певна річ, не було, її не могло бути", - сказав Пєсков

"Слідчі органи продовжують свою роботу, і тут, в даному випадку, про виникнення якихось нових обставин повинні повідомити слідчі органи. Не було тієї інформації, яка з'явилася нині й стала приводом для тих дій, які приймаються слідчими органами", - сказав прес-секретар Путіна.

При цьому Пєсков повідомив, що не має інформації про причини виклику Ходорковського на допит до слідчих органів.

"Я не Маркін (Володимир), Маркін не я ... Це робота слідчих органів, давайте ви будете все-таки звертатися туди, до слідчих органів", - сказав Пєсков, відповідаючи на запитання журналіста, з чим пов'язана активізація навколо Ходорковського і його виклик до СК.

Як відомо 7 грудня Ходорковський у своєму мікроблозі в Twitter повідомив, що його викликали на допит до Слідчого комітету РФ 11 грудня.

Координатор "Відкритої Росії" Володимир Кара-Мурза в Facebook уточнив, що Ходорковського викликали на допит у зв'язку з обвинуваченням у "справі Пічугіна".

Пізніше Ходорковський оприлюднив надіслане йому сповіщення, що йому оголосять підозру 11 грудня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...