Командир військової частини погорів на хабарі і сів на гауптвахту

Понеділок, 4 січня 2016, 17:10

Військова прокуратура під час одержання хабара затримала командира військової частини.

Про це інформує прес-служба військової прокуратури Центрального регіону у понеділок.

Слідчі слідчого відділу військової прокуратури Центрального регіону спільно з оперативними співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ 04 січня затримали командира однієї із військових частин Київщини після одержання ним неправомірної вигоди від свого підлеглого.

За даними прокуратури, грошові кошти у сумі 5 тисяч гривень командир-корупціонер вимагав від офіцера за не притягнення його до дисциплінарної відповідальності та не передачу матеріалів щодо допущених цим військовослужбовцем порушень під час проходження військової служби до правоохоронних органів.

Наразі військовослужбовця затримано, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину та для подальшого утримання він поміщено до гауптвахти.

Слідчі проводять першочергові слідчі (розшукові) дії, а також готують клопотання до суду про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Пізніше в понеділок Міноборони повідомило, що глава відомства Степан Полторак прийняв рішення щодо звільнення із лав ЗСУ вказаного командира військової частини.

"Підозрюваного у отриманні хабара буде звільнено із військової служби без права отримання вихідної допомоги та без нарахування пенсійного забезпечення, а також із позбавленням військового звання — підполковник", - сказано в повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News