Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Укравтодор" допускає, що на Різдво перекриє дороги в 9 областях

Середа, 6 січня 2016, 16:18

"Укравтодор" допускає перекриття автодоріг у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській, Луганській, Полтавській, Сумській, Харківській та Черкаській областях через ожеледицю 7 і 8 січня.

Про це йдеться в повідомленні відомства, передають "Українські новини" з посиланням на начальника управління з експлуатаційного утримання та безпеки руху "Укравтодору" Олега Федоренка.

"Дорожні підприємства зазначених регіонів про значне ускладнення погодних умов попереджені, і за дорученням керівництва "Укравтодору", вже призвели спецтехніку в готовність і ввели цілодобове чергування належної кількості працівників", – сказав Федоренко.

За його словами, для того, щоб уникнути створення надзвичайних ситуацій на найбільш проблемних ділянках автомобільних доріг закриватимуть рух.

Він зазначив, що саме необізнаність водіїв стала причиною утворення затору під час новорічних свят біля одного з обласних центрів, коли заборона на в'їзд у місто, введена міською владою, викликала скупчення великовантажних транспортних засобів на під'їзді до населеного пункту.

За інформацією держагентства, в даний момент на автомобільних дорогах загального користування працює близько 2 500 шляховиків і близько 900 технічних засобів, така ж кількість перебуває на оперативному чергуванні на випадок екстремальних погодних умов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...