Аваков наполягає: суди мають лишитися без "рєшал"

Середа, 6 січня 2016, 21:40

Глава МВС Арсен Аваков упевнений, що змінити ситуацію у судовій системі може лише її "реальне перезавантаження: в яке повірять люди, яке вижене з суддівського корпусу "рєшал" і яке залишить кваліфікованих чесних профі".

Про це Аваков заявив, коментуючи реакцію Верховного суду України на заяви про необхідність реформування судової системи.

"Нинішня система судів себе повністю дискредитувала. Не визнавати це, ховатися від цього - доля недалекого, приреченого на крах суспільства. ... Змінити ситуацію може лише реальне перезавантаження судової системи. Перезавантаження, в яке повірять люди. Перезавантаження, яке вижене з суддівського корпусу "рєшал" і залишить кваліфікованих чесних профі - дивно, але такі є і в нинішніх судах", - заявив глава МВС.

И СНОВА - О СУДЕ И СУДЬЯХ.Верховный суд, обширным текстом отреагировал на дискурс, предложенный мной и рядом других по...

Опубликовано Arsen Avakov 6 января 2016 г.

Як відомо, раніше Аваков заявив, що в Україні "судам ніхто не вірить" та заявив про необхідність повернутися до радикального проекту, на якому наполягав свого часу "Народний фронт" - про повну заміну суддівського корпусу. 

У свою чергу у Верховному суді України заявили, що реформаторські ініціативи, спрямовані на звільнення всіх суддів в Україні, – "особиста піар-кампанія окремих посадових осіб, спрямована на тимчасове підвищення власних політичних рейтингів за рахунок маніпулювання суспільною думкою".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування