Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сестрі померлого у СІЗО не видають довідку про смерть

П'ятниця, 8 січня 2016, 17:46

Сестрі Макара Колеснікова, який помер у Лук'янівському СІЗО, і адвокату Віктору Смалію не вдалося отримати в ізоляторі особисті речі Макара та довідку про його смерть.

Про це повідомляє депутат Ігор Мосійчук 8 січня у Facеbook.

"Речі віддати в СІЗО виявилося нікому. Всі вихідні. І довідки про смерть, тюремне начальство каже, в них немає", - зазначив він.

"В Шевченківському райвідділку поліції кажуть, (що) свідоцтво про смерть Макара Колеснікова в СІЗО, а в самому СІЗО кажуть, що в них його немає", - додав Мосійчук.

Він припускає, що ще не вирішили, яку причину смерті записати у свідоцтві.

За словами Мосійчука, у Шевченківському райвідділку поліції визнають, що "у справі про загадкову смерть Макара Колеснікова є питання".

"В понеділок 11 січня, адвокат Смалій подасть слідчому клопотання про проведення повторної судово-медичної експертизи", - повідомив депутат.

Сестра замордованого в Лукянівському СІЗО політв'язня Макара Колеснікова та адвокат Віктор Смалій прибули в Шевченківськ...

Posted by Ігор Мосійчук on Friday, January 8, 2016

Приїхали сестра закатованого в Лукянівському СІЗО політв'язня Макара Колеснікова і адвокат Віктор Смалій прибули в саме...

Posted by Ігор Мосійчук on Friday, January 8, 2016


Макар Колесніков помер 1 січня цього року у приміщенні слідчого ізолятору.

Прокуратура Києва ініціювала перевірку Лук'янівського СІЗО у зв'язку з цим.

Генпрокурор Віктор Шокін взяв під особистий контроль проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом смерті Колеснікова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...