Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Горлівці бойовики поклали на землю спостерігачів ОБСЄ і обшукали машину

П'ятниця, 8 січня 2016, 19:13

У контрольованої бойовиками Горлівці членів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ обшукали збройні представники "ДНР".

Про це йдеться у звіті місії за 7 січня, оприлюдненому 8 січня.

Членів патрульної місії ОБСЄ змусили вийти з машини й лягти на землю. Потім бойовики обшукали автомобіль місії, після чого спостерігачів доправили в будівлю військового типу.

Після прибуття в будівлю "командир" бойовиків "ДНР" вибачився за інцидент. Спостерігачів звільнили за 35 хвилин після затримання.

Крім того, збройні представники "ДНР" на контрольно-пропускному пункті в районі Комінтернове (23 км на схід від Маріуполя) відмовили членам місії ОБСЄ в доступі, пославшись на проблеми безпеки через імовірну діяльність снайпера в районі.

Також член угруповання "ДНР", який представився "командиром", відмовив у доступі в Комінтернове з заходу, посилаючись на накази свого керівництва.

Крім того, п'ять озброєних членів "ДНР" відмовили CММ у доступі до Комінтернового через контрольно-пропускний пункт у Заїченко (25 км на північний схід від Маріуполя, за 4 км на схід від Комінтернового).

А в контрольованому т.зв. "ЛНР" Свердловську два збройні чоловіки супроводжували представників місії ОБСЄ до Червонопартизанська (64 км від Луганська) і точок перетину "кордону". Вони мотивували це тим, що в тому районі діють диверсійні групи.

"Новости Донбасса", "Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування