В Україні потеплішає до +2

Субота, 9 січня 2016, 12:55

Найближчої доби погоду в Україні визначатиме поступове потепління.

Як повідомляє Укргідрометцентр, вночі на Закарпатті та Прикарпатті, вдень - на Правобережжі, Херсонщині та в Криму - мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледиця.

У західних областях місцями - сильні опади, на решті території без істотних опадів. На дорогах України ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с.

Вночі 4-10° морозу, в західних областях 0-5° морозу, на Закарпатті 1-4° тепла; вдень у більшості областей від 3° морозу до 2° тепла, на півдні України, Закарпатті та Прикарпатті 2-6° тепла.

У Криму вночі близько 0°, вдень 6-11° тепла. У Сумській та Харківській областях вночі 10-15° морозу, вдень 3-8° морозу.

У Києві - вночі без опадів, вдень невеликий мокрий сніг, температура повітря вночі 4-6° морозу, вдень близько 0°.

 

11 січня - сніг із переходом у дощ, у східних областях та на півночі Лівобережжя сніг, мокрий сніг, вночі у більшості північних та центральних областей, вдень у східних областях сильні опади, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, на Лівобережжі заметіль, у західній і південній частинах, переважно дощ. В окремих районах туман.

Вітер південно-східний з переходом на західний, південно-західний, 7-12 м/с, у Криму та Приазов'ї пориви 15-22 м/с.

Підвищення температури повітря вночі до 4° морозу - 2° тепла, вдень до 0-6° тепла, на півдні вночі до 5° тепла, вдень до 10°, у Криму місцями до 13° тепла, лише в східних областях і на півночі Лівобережжя вночі 11-16° морозу, вдень 2-8° морозу.

У Києві - вночі сильний мокрий сніг, удень помірні опади, температура повітря вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° тепла.

 

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування