Бойовики знову обстріляли Майорськ і Зайцеве з забороненої зброї

Понеділок, 1 лютого 2016, 05:31
Бойовики знову обстріляли Майорськ і Зайцеве з забороненої зброї
rbc.ua

Бойовики продовжують порушувати умови деескалації конфлікту на Донбасі - за минулу добу вони 53 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО, у тому числі із зброї забороненої мінськими домовленостями.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"Наші укріплення в районі Красногорівки та Зайцевого противник протягом доби обстрілював зі стрілецької зброї та мінометів калібру 82 та 120-мм. В районі Майорська бойовики застосували міномети та великокаліберні кулемети", - йдеться в повідомленні.

Позиції українських сил в Новгородському бойовики обстріляли з БМП і гранатометів різних систем.

Також напруженою залишається обстановка в околицях тимчасово окупованого Донецька.

"З гранатометів різних систем та стрілецької зброї були обстріляні наші опорні пункти в Авдіївці, Пісках, Опитному, Мар’їнці та на шахті Бутівка", - повідомили в штабі АТО.

Крім того, на Маріупольському напрямку мінометного обстрілу піддалися українські позиції в районі Старогнатівці.

Нагадамо, 31 січня на блокпосту КПВВ "Майорськ" бойовики  обстріляли з мінометів волонтерську "швидку", внаслідок обстрілу поранено волонтера, водія і бійця з КПВВ.

Як відомо, раніше у Міноборони заявили, що через збільшення кількості обстрілів українських КПВВ з боку бойовиків командування сил АТО на території Донецької та Луганської областей розглядає можливість тимчасового закриття контрольних пунктів в’їзду/виїзду. 

Глава Донецької облВЦА Павло Жебрівський також зазначав, що у випадку подальших обстрілів з боку бойовиків контрольні пункти в'їзду- виїзду в районі Майорська та Мар’їнки може бути тимчасово закрито. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...