Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко пропонує БПП переглянути кандидатури міністрів

Вівторок, 2 лютого 2016, 15:03
Луценко пропонує БПП переглянути кандидатури міністрів
Сегодня

Лідер фракції БПП "Солідарність" Юрій Луценко ініцюватиме повернення до розгляду обговорення кандидатів у міністри від цієї фракції.

Про це він заявив в кулуарах Верховної Ради.

"Це не затверджені кандидати в міністри від "Блоку Петра Порошенка". Тим не менше, після того, що я почув від суспільства з приводу висунутих кандидатур, я як голова фракції, буду ініціювати повернення до цього питання, щоб зняти найбільш неприйнятні для суспільства прізвища", - сказав Луценко.

Водночас він відмовився сказати, кого має на увазі, зазначивши, що це вирішить фракція.

"Вчора в БПП просто говорили про те, хто міг би піти в уряд. Я особисто голосував проти трьох чи чотирьох кандидатур. Тим не менше, близько 30 колег висловлювали свою підтримку. Як розумієте, від 140 депутатів БПП це не рішення, це попередні скажемо заміри бажань певної частини фракцї", - пояснив він.

"Соціальні мережі, активісти, журналісти, політологи абсолютно справедливо сказали, що вчорашнє рішення нічого доброго БПП не дає, також це не додасть нової якості уряду", - додав Луценко.

У понеділок стали відомі прізвища депутатів, яких фракція БПП висунула на посади міністрів, що викликало неабияке обговорення у соцмережах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування