"Самопоміч" хоче тимчасово "ізолювати" захоплені території

Середа, 3 лютого 2016, 08:33

У фракції "Самопоміч" вважають неприйнятними запропоновані зміни до Конституції щодо децентралізації та виступають за тимчасову ізоляцію окупованих територій.

Голова фракції Олег Березюк на зустрічі зі співдоповідачами Моніторингового комітету ПАРЄ Хорді Хукслою та Акселем Фішером заявив, що внесення змін до Конституції щодо децентралізації є неприйнятним через "особливий статус Донбасу" та вшиту в них "узурпацію влади президентом".

"Шахрайство з внесенням змін до Регламенту стосовно конституційного процесу дискредитує будь-які зміни до Конституції, адже суспільний договір, укладений у шахрайський спосіб не буде сприйнятий народом, який є єдиним джерелом влади", - повідомляє прес-служба партії за результатами зустрічі.

"Тимчасова ізоляція окупованих територій є необхідною передумовою економічної, соціальної і політичної стабільності держави. Тільки сильна держава Україна може забезпечити звільнення та подальше повернення Донбасу", - йдеться в повідомленні.

Березюк також заявив про необхідність нового прем’єра та Кабінету міністрів, бо нинішній уряд, на його думку, не відповідає стандартам публічного управління, що довели як процес ухвалення, так і зміст бюджету-2016.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування