Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко попросила помилувати тюремників, які наставили їй синців

Четвер, 4 лютого 2016, 11:26

Лідер "Батьківщина" Юлія Тимошенко звернулася до президента з проханням помилувати колишніх співробітників Качанівської колонії Андрія Коваленка та Андрія Парамея, які застосовували до неї силу.

Про лист з відповідним проханням Тимошенко повідомила у своїй промові на Міжнародному ланчі в рамках заходів Національного молитовного сніданку з Президентом США у Вашингтоні, передає прес-служба Батьківщини.

Вона нагадала, що 20 квітня 2012 року, коли співробітники Качанівської колонії, застосовуючи грубе фізичне насильство, перевозили її до лікарні.

"Фізичний біль, приниження, ненависть, безсилля – це все викликало бажання помсти за моє понівечене життя, за страждання моєї літньої матері, за смерть батька, за щоденні сльози моєї доньки. Зараз мені це неприємно згадувати, але в той момент я справді хотіла покарання для цих людей", – розповіла Тимошенко.

Водночас, дізнавшись про винесені судом вироки колишнім тюремникам, лідер "Батьківщини" відчула не задоволення, а "глибокий сум і почуття провини, що люди, у яких є родини, діти, батьки, хай справедливо, але в тому числі й через мене опинилися за ґратами і що продовжилося це коло ненависті, ворожнечі, зла".

З огляду на це політик написала листа на ім’я президента з проханням про помилування цих людей і попросила його, щоб він якнайшвидше звільнив їх.

"Ступінь нашої свободи залежить від того, наскільки ми здатні самі звільнитися від тягаря образ та несправедливості на нашу адресу. І це має бути особисте рішення, прийняте не напоказ, а в своєму серці, насамперед – для себе", – зазначила Тимошенко.

 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...