Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко каже, що роботу виборчих штабів ніхто не розгортав

Четвер, 4 лютого 2016, 12:32

Партія БПП "Солідарність" не розгортала роботу своїх штабів.

Про це в кулуарах ВР, відповідаючи на запитання журналістів заявив у четвер лідер фракції БПП Юрій Луценко.

"Ви можете в цьому пересвідчитися і перевірити роботу. Ні, Блок Петра Порошенка не розгортає виборчих штабів. БПП постійно веде моніторинг щодо імовірних кандидатів на округах, де наші люди працюють слабо. Це правда, але не більше того. Жодних штабів ми не розгортали", - заявив Луценко.

"Стосовно того, чи вибори стають більш імовірними і чи ми готові, я скажу - БПП готові до виборів. Ми не боїмося виборів, ми боїмося, що вибори вкрадуть найважливіший ресурс - час. Я говорю не про мільярд гривень, а про півроку виборчої лихоманки, результатом буде прихід тих же партій, і мені здається лише дві з них поміняються місяцями", - підкреслив він.

На уточнення, кого нардеп має на увазі, Луценко заявив: "Я говорю про Народний фронт і Батьківщину".

Раніше з джерел стало відомо, що усім штабам "Блоку Петра Порошенка" наказано готуватися до дострокових парламентських виборів на вересень.

Джерела УП повідомляли про ймовірність дострокових виборів, а депутат Микола Томенко говорив в інтерв’ю, що керівництва БПП, "Батьківщини" і "Самопомочі" вже почали готувати своїх кандидатів в округах.

За словами політолога Тараса Березовця, команду готуватися до виборів штабам БПП дали тиждень тому.

Відповідно до його джерел, це пов’язано з тим, що нинішня коаліція навряд чи вціліє, а інші формати навряд можливі. Втім, політолог не виключив, що ці чутки поширюються "превентивно", для тиску на колег по коаліції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування