Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розвідка: На Луганщині бойовиків контролює офіцер ЗС РФ

П'ятниця, 5 лютого 2016, 13:22

На Луганщині у Стаханові бойовики під керівництвом генерал-майора ЗС РФ Євгена Нікіфорова завершили тактичне навчання і повернулися на пункт постійної дислокації.

Про це повідомляє головне управління розвідки.

"Згідно з планом бойової підготовки 2 АК, 3 лютого ц.р. завершилось тактичне навчання 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) на полігоні у районі Шимшинівка. Безпосередній контроль за поверненням підрозділів полку до пункту постійної дислокації здійснює командувач 2 АК генерал-майор ЗС РФ Є.Нікіфоров (позивний "Тамбов")", - сказано в повідомленні.

 

"Командуванням 5 окремої мотострілецької бригади (Обільне) 1 АК противника прийнято рішення продовжити на місяць термін ротації підрозділів на передових позиціях. Зазначене викликало обурення і невдоволення особового складу", - додали в повідомленні.

Крім того, розвідка наголошує, шо російська сторона готує чергову інформаційна акція з дискредитації України на міжнародній арені.

"Під керівництвом офіцерів Управління інформаційного протиборства Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС на тимчасово окупованих територіях України готуються фейкові сюжети про т.зв. "біженців з України", які нібито виїхали до "ДНР" і "ЛНР" у зв’язку з "вкрай складною соціально-економічною ситуацією та політичними переслідуваннями", - повідомляє розвідка.

"Шляхом погроз і обіцянок російські фахівці інформаційної війни намагаються спонукати українських біженців до надання антиукраїнських коментарів у постановочних сюжетах російських ЗМІ та під час зустрічей з підконтрольними РФ іноземними журналістами", - додали в розвідці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування