Бойовики посилюють обстріли напередодні засідання "нормандської четвірки"

Субота, 6 лютого 2016, 18:00

Бойовики проросійських незаконних збройних формувань збільшують кількість провокацій та обстрілів напередодні засідання робочої групи в "нормандському форматі" на рівні міністрів закордонних справ з врегулювання ситуації на Донбасі. 

Про це йдеться у повідомленні штабу АТО ввечері 6 лютого.

"По всій лінії зіткнення ворог застосовує не лише заборонену збрю та диверсійно-розвідувальні групи, а й мобільні мінометні групи, на зразок тих, що діяли у Чечні та застосовувались влітку 2014 та 2015 років", - заявили у штабі. 

За даними прес-центру АТО, протягом останнього тижня терористи активно застосовували мобільні мінометні групи вночі для обстрілу не лише укріплень українських військ, а й власних позицій, з метою подальшого звинувачення українських військовослужбовців у недотриманні Мінських домовленостей та застосуванні забороненої зброї.

"Такі групи обстрілювали позиції неподалік: Горлівки - Зайцевого, Олександрівки – Мар’їнки, Красногорівки та Комінтернового – Гнутового – Талаківки. 
На цих напрямках найбільше зафіксовано застосування ворогом 120-мм мінометів, які швидко змінювали місце дислокації на тентованих автомобілях "Урал",- зазначили у штабі. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...