Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб: Біля Мар’їнки поранено одного військового

Неділя, 7 лютого 2016, 12:38

У зоні АТО у районі Мар’їнки у світлу пору доби внаслідок снайперського обстрілу поранення отримав один український військовий, більше втрат протягом минулої доби сили АТО не понесли.

Про це на брифінгу 7 лютого повідомив речник АП з питань АТО Олександр Мотузяник. 

За його словами,  протягом минулої доби кількість випадків порушення режиму тиші з боку бойовиків скоротилася до  47, з важкого озброєння  противник продовжує епізодично застосовувати міномети.

Найбільшою активність бойовиків була поблизу Красногорівки.

"З боку Старомихайлівки бандформування почали обстрілювати українські позиції з мінометів калібру 82 та 120 мм, та припинили лише засвітла. Тоді ворог випустив більше 75 мін у бік сил АТО", - зазначив речник АП.

У районі Донецького аеропорту не припинялися ворожі обстріли, важке озброєння при цьому не застосовувалося.

У напрямку Донецька на Світлодарській дузі відбулися дві провокації противника із застосуванням гранатометів та великокаліберних кулеметів.

"На північних околицях Горлівки спостерігалися бойові дії низької інтенсивності. У тому районі ворог загалом випустив 14 мін з мінометів калібру 82 мм по позиціях сил АТО, а також здійснив ряд збройних провокацій. На захід від Горлівки, поблизу Троїцького та Новгородського, НЗФ відкривали вогонь здебільшого вдень, застосовуючи гранатомети, озброєння БМП та стрілецьку зброю", - зазначив  Мотузяник.

Поблизу Троїцького ворог випустив 2 міни.

На Маріупольському напрямку поблизу Широкиного відбулася одна короткотривала збройна провокація, у напрямку Луганська триває абсолютне затишшя.

 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування