Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Ялті відкрили "гарячу лінію" для доносів на турецькі товари

Понеділок, 8 лютого 2016, 11:11

В Ялті відкрили "гарячу лінію" з питань продажу заборонених до ввезення товарів виробництва Турецької Республіки.

Вона працює щодня, повідомляють "Крим.Реаліі".

Лінію організував ялтинський відділ Міжрегіонального управління "Роспотребнадзора" в Криму.

У відомстві зазначили, що "гаряча лінія" організована на виконання указу президента Російської Федерації "Про заходи щодо забезпечення національної безпеки Російської Федерації і захист громадян Російської Федерації від злочинних та інших протиправних дій і про застосування спеціальних економічних заходів щодо Турецької Республіки".

Відносини між Росією і Туреччиною різко погіршилися після того, як в кінці листопада турецькі військові збили російський бомбардувальник Су-24 в районі турецько-сирійського кордону.

Росія ввела проти Туреччини економічні санкції. Вони включають скасування безвізового режиму, обмеження поставок турецької продукції на російський ринок, скорочення частки участі турецьких компаній і турецьких громадян у російських проектах.

В кінці грудня 2015 року заступник голови адміністрації Ялти Іван Паюк заявив, що магазини міста відмовляються від турецьких товарів.

Верховна Рада офіційно оголосила початком тимчасової окупації Криму 20 лютого 2014 року.

Країни Заходу не визнають анексію Криму і ввели ряд економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це "відновленням історичної справедливості".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування