Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Краснов відмовився свідчити проти себе – адвокат

Вівторок, 1 березня 2016, 09:52

Голова організації "Цивільний корпус Азов-Крим" Станіслав Краснов відмовився відповідати на запитання слідчого Служби безпеки.

Про це виданню "Крим.Реалії" повідомив адвокат Краснова Андрій Мамалига.

"Його (Краснова) допитували, але він відмовився говорити", – сказав захисник.

Він додав, що під час допиту Краснова був присутній призначений адвокат, прізвища якого він не знає. Мамалига зазначив, що підписав договір із Красновим 29 лютого близько 13.00, коли його допустили в ізолятор СБУ на вулиці Арсенальній у Києві.

За словами Мамалиги, ввечері 29 лютого Краснова вивезли з ізолятора в госпіталь СБУ для надання медичної допомоги. За його словами, Краснов був побитий під час затримання.

"Думаю, його спробують "підмарафетити", я жахнувся, коли побачив його", – сказав Мамалига.

У штабі організації "Цивільний корпус "Азов" стверджують, що адвокату Краснова не дають ознайомитись із "матеріалами справи". У зв'язку з цим активісти не виключають можливість проведення нових пікетів.

Як відомо, керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук заявив 29 лютого, що голова громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов, якого напередодні затримали, передав російським спецслужбам списки військових полку "Азов".

Також СБУ підозрює Краснова в підготовці замаху на одного з лідерів громадянської блокади Криму за завданням російських спецслужб, а також у намірі "терактами на Херсонщині спровокувати атаку росіян".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування