Соратник Яценюка відповів Луценку: Тут то штанга, то в свої ворота

Понеділок, 14 березня 2016, 10:58

Фракція "Народний фронт" голосуватиме за законопроект про електронні декларації в редакції, яка погоджена з Євросоюзом.

Про це заявив на погоджувальній раді лідер цієї фракції Максим Бурбак і закликав фракції коаліції підтримати закон про спец конфіскації.

"Ми вимагаємо завтра першим же питанням ставити їх у порядок денний і голосувати за це, тому що гроші повинні бути направлені на підвищення обороноздатності і підвищення соціальних стандартів", - сказав він.

Бурбак заявив, що на сході країни йде війна, "а тут – лише дільожка портфелів, хто за кого відповідає і передає м’яч".

"Ми будемо в Євролізі, це від нас залежить. Але команда виграє лише тоді, коли грає в чужі ворота, а тут що не удар – то штанга або в свої деколи. І це і коаліції, і фракції БПП також стосується", - сказав він, коментуючи заяву лідера БПП Юрія Луценка.

Раніше Луценко заявив, що уряд Арсенія Яценюка повинен піти у відставку і порівняв ситуацію з грою в футбол: "Якщо капітан футбольної команди обіцяв вивести клуб у Єврокубок, а натомість вилетів у сільську лігу, він має йти у відставку".

Як відомо, 16 лютого у Верховній Раді забракло голосів для відставки уряду Яценюка. За процедурою, це ж питання винести на розгляд парламенту можна лише на наступній сесії.

Олена Рощенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування