Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кадиров обіцяє виконати будь-який наказ Путіна

Середа, 2 березня 2016, 08:23

Глава Чечні Рамзан Кадиров пообіцяв продовжити керувати регіоном, якщо таке рішення прийме президент Росії Володимир Путін.

Про це Кадиров заявив в інтерв'ю Інтерфаксу.

"Ще раз кажу, що готовий виконати будь-який наказ президента Росії. Скаже, що необхідно і далі працювати на цій посаді, не стану навіть обговорювати. Буде інше рішення, виконаю беззастережно. Коли я кажу, що є піхотинцем Путіна, це не просто слова, це моя тверда позиція", - заявив Кадиров.

За словами глави Чечні, в разі відставки він буде опікуватись "сім'єю, домашніми справами", а також "вирішенням певних завдань в інтересах нашої країни".

Кадиров в черговий раз повторив, що виконав своє завдання на посту глави республіки.

"Фактично відбулася повна інтеграція чеченського суспільства в сім'ю народів Росії, доповнивши процес єдності Чечні з Російською Федерацією", - зазначив він.

Раніше прес-секретар президента Дмитро Пєсков відмовився коментувати подальшу долю Кадирова до закінчення його повноважень.

"Потрібно дочекатися терміну, і відповідно, президент Росії, а також пропонує, або не пропонує ті чи інші варіанти тих чи інших осіб", - додав він.

За словами Пєскова, Кремль не боїться дестабілізації обстановки в Чечні в разі відходу Кадирова.

Раніше Рамзан Кадиров анонсував свій відхід з посали керівника регіону.

"Ось щоб не використовували моє ім'я проти мого народу, я вважаю, що керівництву держави треба знайти іншу людину. Я кажу - мій час минув. У нас наступників в команді є дуже багато, є дуже хороші фахівці", - сказав він.

Як відомо, в березні цього року закінчується термін повноважень Кадирова. Він був призначений на пост глави Чечні 5 березня 2011 року.

Нова газета

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування