На вибори мера Кривого Рогу подалися 17 осіб

Четвер, 3 березня 2016, 12:39

Для участі у виборах міського голови Кривого Рогу подали документи 17 кандидатів.

Про це повідомили "Укрінформу" у Криворізькій міській виборчій комісії.

"За підсумками процесу подачі документів всього подали визначені законодавством документи 17 кандидатів, 9 з яких уже зареєстровані", - зазначили там.

"На сьогоднішньому засіданні міськвиборчкому буде розглянуто питання про реєстрацію інших претендентів", - поінформувала комісія.

Сайт Кривого Рогу 0564 з посиланням на джерела повідомляє, що члени міського виборчкому в останній день подачі документів, 2 березня, чергували до опівночі.

Як відомо, позачергові вибори міського голови Кривого Рогу призначено на 27 березня, виборчий процес стартував 6 лютого.

Криворізький міськвиборчком уже зареєстрував перших кандидатів у мери Кривого Рогу - це самовисуванці Яна Беркут, чинний мер Юрій Вілкул, адвокат Олег Косяк. Також шляхом самовисування зареєстровано Інну Іванченко – місцеву активістку, засновницю і редактора щотижневої газети "Кривий Ріг вечірній".

Кандидатом від "Свободи" обрано Олега Бойченка. Криворізький осередок партії "Самопоміч" зробив ставку на народного депутата Семена Семенченка, УКРОП – на куратора батальйону "Кривбас" Миколу Колесникова, партія "Сила людей" – на Світлану Сову.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування