Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аброськін розповів, як із зони АТО вивозять боєприпаси-"сувеніри"

Субота, 5 березня 2016, 22:16

На блок-постах у Донецькій області правоохоронці щодня вилучають велику кількість зброї, боєприпасів та вибухових речовин, які із зони АТО везуть військовослужбовці та волонтери як сувеніри" чи "подарунки на згадку про АТО". 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив глава облуправління Нацполіції Донеччини В'ячеслав Аброськін. 

"Автодорога "Лисичанськ-Бахмут". Автомобіль ВАЗ, за кермом мешканець Луганщини. У пасажира-військовослужбовця прикордонної служби, який перебуває у відпустці, при огляді виявлено та вилучено 750 грам тротилу, набої, запали до гранат. За його словами, "віз додому на Західну Україну для особистих потреб", - зазначив Аброськін.

"Бахмут, інший автомобіль "ВАЗ", водій в стані алкогольного сп'яніння перевозить пістолет, гранату РГД-5. За передньою інформацією, водій - військовослужбовець. Проводиться перевірка. Слов`янськ. При перевірці автомобіля "Рено" у волонтера, жителя Харкова, вилучено набої та гранату до подствольного гранатомету. Звісно, "не його, попросили довести до Харкова", - додав він. 

"Слов`янськ. Автомобіль "Івеко". Водій, за словами - волонтер з Києва. Вилучили набої. У мешканця Артемовського району вилучили гранату РГД-5. У мешканця з Лиману вилучили гранату Ф-1", - навів Аброськін приклади вилучення боєприпасів.

За його словами, це лише частина того, що було вилучено співробітниками поліції спільно з представниками інших правоохоронних та військових відомств.

 
 
 
Фото з FB В'ячеслава Аброськіна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування