Саакашвілі: Коломойський у Грузії збирає людей для акцій в Одесі

Неділя, 6 березня 2016, 18:23

Глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що олігарх Ігор Коломойський збирає людей в Грузії, щоб привезти їх до Одеси для участі в акції проти нього. 

Про це Саакашвілі заявив на своїй сторінці у Facebook 6 березня. 

"Поки Коломойський збирає людей в Грузії, щоб привезти їх до Одеси для участі в акції проти мене, люди в Тбілісі зробили живий ланцюг проти російської політики і "Газпрому", де було багато плакатів з вимогою звільнити (Надію) Савченко", - зазначив Саакашвілі.

Він додав, що на 9 березня активісти у Тбілісі запланували "нову акцію на підтримку мужньої української льотчиці". 

"Історія Надії Савченко це теперішня історія стародавнього протистояння святого Георгія і імператора Діоклетіана, сили духу проти сили фізичної і у цій боротьбі кожен сам обирає на чиїй стороні бути", - зазначив глава ОДА. 

Історія Надії Савченко це теперішня історія стародавнього протистояння святого Георгія і імператора Діоклетіана, сили ду...

Опубликовано Mikheil Saakashvili 6 марта 2016 г.

Як відомо, раніше Ігор Коломойський заявляв, що вважає губернатора Одеської області зрадником і обіцяв його "побити як пса".

Перед цим Саакашвілі заявив, що український уряд контролюють олігархи, а глава Кабміну Арсеній Яценюк діє в інтересах Ігоря Коломойського.

Згодом Саакашвілі заявив, що втрати бюджету України становлять не менше 5 мільярдів доларів, у т.ч. і через борги Коломойського перед державою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування