Розвідка розповіла, де можуть активізуватися бойовики

П'ятниця, 1 квітня 2016, 13:59

Бойовики планують активізуватися на Волоноваському напрямку.

Про це заявляють у Головному управлінні розвідки.

"Найближчим часом противник планує активізувати діяльність на Волноваському напрямку. Відмічено перекидання до Докучаєвська зведеного загону морської піхоти зі складу 810 окремої бригади морської піхоти (Севастополь) Берегових військ Чорноморського флоту ЗС РФ та 61 окремої бригади морської піхоти (н.п. Спутнік, Мурманська область, Росія) Берегових військ Північного флоту ЗС РФ".

Крім того, розвідка зафіксувала чергові факти постачання з території РФ озброєння та військової техніки, боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів для потреб 1 та 2 АК.

У Харцизьк доставили ешелон з військовою технікою (чотири МТ-ЛБ, 10 вантажних автомобілів), паливно-мастильні матеріали (120 тонн) та запасні частини для танків (три вагони).

У Краснодон доставлено ешелон з паливно-мастильними матеріалами (240 тонн), а в Луганськ – 15 танків (на тралах) та сім вантажних автомобілів з боєприпасами.

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність 122-мм РСЗВ "Град", артилерійських систем калібром понад 100-мм і танків у районах Гольмівський, Горлівка, Макіївка та Молодіжне.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування