Луценко і Ляшко оприлюднили "склади" нового Кабміну

П'ятниця, 1 квітня 2016, 15:36

Народні депутати, лідери фракцій БПП та радикальної партії Юрій Луценко та Олег Ляшко майже одночасно написали на Facebook про домовленість про нову коаліцію і оприлюднили новий склад Кабінету міністрів.

Так, за словами Ляшка, коаліція буде з таким складом: БПП + НФ + РПЛ.

"Ігор Кононенко (БПП) - прем'єр-міністр, Михеїл Саакашвілі - перший віце-прем'єр", - написав Ляшко. Також, за його версією, Микола Мартиненко буде міністром ПЕК, Оксана Білозір – міністр внутрішніх справ, а Юрій Луценко – генеральний прокурор.

Саме же Юрій Луценко написав про коаліцію БПП і НФ. За його словами, згоди досягнуто. "Цьому сприяло значне спрощення структури Кабміну. Відтепер у ньому буде лише Міністерство внутрішніх і Міністерство зовнішніх справ.  Баланс прем'єра Гройсмана і спікера Парубія логічно доповнить тандем Авакова і Клімкіна", - написав Луценко.

 Нагадуємо, сьогодні - 1 квітня, День сміху.

Отже, нарешті є домовленність про нову коаліцію. Розумію, що політично Радикальна партія програє, але заради єдності гот...

Posted by Олег Ляшко on Friday, April 1, 2016

Домовленість про новий коаліційний уряд БПП і НФ досягнуто. Цьому сприяло значне спрощення структури Кабміну. Відтепер у...

Posted by Юрій Луценко on Friday, April 1, 2016

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...