Адвокат показала фото підозрюваних у вбивстві Грабовського

Субота, 2 квітня 2016, 01:32

Адвокат російського ГРУшника Євгена Єрофєєва, затриманого в Україні в травні 2015 року, Оксана Соколовська оприлюднила в соцмережі фотографії двох молодих людей, назвавши їх підозрюваними у вбивстві її колеги Юрія Грабовського.

Про це вона написала у facebook.

При цьому вона уточнила, що один з підозрюваних 26-річний Артем був у Єгипті і спокійно викладав фото в соцмережі з курорту.

По информации следствия, эти два сопляка являются подозреваемыми в убийстве Грабовского Юрия. Мне с трудом верится в это...

Опубліковано Оксаною Соколовською 1 квітня 2016 р.

Як відомо, двоє підозрюваних у вбивстві Грабовського затримані.

Як заявив заступник генпрокурора - головний військовий прокурор Анатолій Матіос, один з підозрюваних, який має відношення до зникнення адвоката Грабовського, навіть сам не усвідомлював, як його використовували.

Інший підозрюваний вказав місце і обставини вбивства адвоката Грабовського. Після цього слідчі знайшли його тіло.

Матіос зазначив, що на місці злочину були знищені речові докази, тобто одяг двох виконавців, вбивці також розділили між собою гроші. За словами Матіоса, вони намагалися створити видимість виїзду Грабовського за межі України.

Затримані, як уточнив Матіос, є громадянами України. У одного з них були підроблені документи правоохоронних органів і фальшивий паспорт України.

Нагадаємо, від імені Грабовського в соцмережах повідомлялося ніби він покинув Україну, побоюючись за свою безпеку. Згідно геотегінгу, повідомлення було опубліковано з Єгипту.

25 березня адвоката Александрова Юрія Грабовського знайшли вбитим у лісі Черкаської області.

Станіслав Бичек, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...