"Повна тиша": у березні загинули 19 українських бійців, 128 поранено

Субота, 2 квітня 2016, 10:22

Попри режим "повної тиші" внаслідок бойових дій на Донбасі за підсумками березня 2016 року загинули щонайменше 19 українських військовослужбовців, 128 дістали поранення.

Про це пише Німецька хвиля з посиланням на дані агенції dpa. 

За повідомленням ЗМІ, лише 31 березня внаслідок бойових дій у зоні проведення АТО загинув один військовослужбовець і восьмеро дістали поранень.

"20 і 25 березня було по двоє загиблих. Водночас згідно з інформацією, оприлюдненою протягом минулого місяця прес-центром штабу АТО, не усі втрати є бойовими: повідомляється, що 29 березня один з українських військовослужбовців загинув у ДТП", - йдеться у повідомленні. 

Як відомо, за результатами зустрічі Тристоронньої контактної групи у зоні АТО на початку березня 2016 року мали бути припинені не лише бойові дії, а і навчання з бойовою стрільбою, з будь-якого виду зброї, будь-якого калібру в тому числі із застосуванням засобів імітації, в межах 15-ти кілометрової зони від лінії зіткнення сторін.  Попри це проросійські бойовики не дотримались взятих на себе обіцянок, обстріли у зоні АТО тривають, подекуди їхня інтенсивність посилилась.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News