У згорілій будівлі Міноборони РФ знаходився департамент майнових відносин

Понеділок, 4 квітня 2016, 03:12

У згорілій будівлі Міністерства оборони Росії в Москві розташовувався департамент майнових відносин відомства, який при колишньому міністрі оборони Анатолія Сердюкова очолювала Євгенія Васильєва, звинувачена у шахрайстві в особливо великому розмірі.

Про це пише російська газета "Фонтанка".

За адресою Знам'янка, будинок 9 також розташовується департамент житлового забезпечення.

У самому Міноборони стверджують, що задимлення сталося в одному з технологічних приміщень адміністративного корпусу відомства, яке, до того ж, закрито на ремонт.

Відзначимо, що до 2012 року за екс-міністра оборони РФ Анатолія Сердюкова департамент майнових відносин очолювала Євгенія Васильєва, щодо якої було порушено кримінальну справу про шахрайство в особливо великих розмірах під час продажу об'єктів Міноборони.

Пресненський суд Москви 8 травня 2015 року засудив Васильєву до п'яти років колонії загального режиму, визнавши її винною за шістьма епізодами шахрайства в особливо великому розмірі, в легалізації незаконно отриманих грошей і в зловживанні посадовими повноваженнями.

В кінці серпня 2015 вона вийшла з колонії з умовно-дострокового звільнення.

За рішенням суду вона і інші засуджені у справі "Оборонсервіс" виплатили завдані збитки чотирьом організаціям, підконтрольним міністерству оборони.

Як повідомлялося, пожежа сталася у будівлі Міноборони РФ, яку зведено у 1792 році: близько 10:00 в одному з технологічних приміщень будівлі на 3 поверсі, яке перебувало на ремонті, сталося задимлення. Згодом стало відомо, що пожежа набула подальшого розповсюдження, її площа  сягнула 3,5 тис. кв. метрів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News