Саакашвілі передав Порошенку петицію про відставку Стоянова

Понеділок, 4 квітня 2016, 17:10

Глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що передав президенту Петру Порошенку петицію, в якій одесити просять відправити у відставку обласного прокурора Миколу Стоянова.

Про це Саакашвілі сказав під час зустрічі із учасниками акції протесту, які шостий день пікетують будівлю облпрокуратури, пише Укрінформ.

"Я вчора мав зустріч з президентом України, передав йому Петицію, яку ви підписали і в якій міститься обурення громадськості Одеси (щодо призначення Стоянова прокурором області - ред.). Усі розуміємо, що призначили облпрокурором особу, в якої є величезна кількість нерухомого та всякого іншого майна. Який завжди обкладав бізнесменів даниною і є відомим вимагачем та партнером відомого мафіозі й сепаратиста Маркова. Свого часу він закрив справу на Маркова, з Марковим у нього спільні справи - таку людину не можна призначати (прокурором області - ред.)", - зазначив він.

Саакашвілі також заявив, що передав Порошенку все, що стосується саботажу митної реформи, діяльності СБУ в Одесі.

Як відомо, В Одесі шостий день продовжують пікетувати будівлю прокуратури. Активісти вимагають звільнити Миколу Стоянова.

30 березня після того, як прокурора Одеської Давида Сакварелидзе звільнили з посади прокурора області, на його місце призначилип Стоянова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування