Кримську нерухомість скуповують жителі півночі Росії – ріелтор

Вівторок, 5 квітня 2016, 10:52

У Криму є попит на нерухомість у жителів північних регіонів Росії й Далекого Сходу, які хочуть придбати житло біля моря.

Таке твердження озвучила директор кримського агентства нерухомості "Мультидом" Наталя Массальська в ефірі радіо "Крим.Реалії".

"У Севастополі купують нерухомість люди з Півночі, Далекого Сходу й Крайньої Півночі", - зазначила вона.

"Приїжджають люди купувати, звісно ж, будинки біля моря. І за цінами хочуть у середньому такі, щоб квартира однокімнатна, наприклад, коштувала від 2 до 4 мільйонів рублів, двокімнатна – від 3 до 6 мільйонів рублів. Будиночки біля моря хочуть купувати за 2-3 мільйона рублів", - розповіла ріелтор.

За її словами, зараз активно позбуваються нерухомості в Криму громадяни України.

"Багато українців, які раніше мали тут нерухомість, зараз зайнялися її продажем. Це правда", - розповіла Массальська.

Вона зазначила, що з українців зараз у Криму стягують при цьому податок як із нерезидентів.

Раніше інший ріелтор, кримчанка Світлана Аксьонова повідомляла, що 2016 року ціни на житло на вторинному ринку в Криму в порівнянні з 2014 роком знизилися на 30-40%.

Як відомо, на початку 2014 року Росія анексувала Крим. Після цього на півострові почалися переслідування прихильників єдності Криму й України, зокрема кримських татар.

Шлях у Крим із материкової частини України зараз важкий: залізничне й авіасполучення припинено, дістатися до АРК можна лише на автотранспорті, пройшовши черги на прикордонних пунктах України й РФ на "адміністративному кордоні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування