В МВС не виключають можливості введення Нацгвардії на Рівненщину

Середа, 6 квітня 2016, 03:59

Заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Яровий не виключає ймовірності введення Нацгвардії на Рівненщину для вирішення проблеми незаконного видобутку бурштину.

Про це він заявив під час прес-конференції, повідомляє прес-служба МВС.

"В області зараз працює оперативна група, а найближчим часом питання незаконного видобутку бурштину розглядатиметься у Кабінеті Міністрів України та на законодавчому рівні. Для вирішення цієї проблеми необхідна координація дій усіх відповідних структур, а не лише правоохоронних органів", - сказав він.

У той же час, на запитання журналістів про введення сил Нацгвардії на територію Рівненської області, заступник міністра відповів, що за потреби таке рішення буде прийнято.

"Ми діятимемо толерантно, але безкомпромісно", - додав Яровий.

Як відомо, на Рівненщині добувачі бурштину чинили опір працівникам поліції, внаслідок сутичок 30 березня постраждали десятеро поліцейських, з  них 5 - працівників спецпідрозділу, решта - із Сарненського відділу поліції.

Керівництво Нацполіції доручило структурним підрозділам НПУ, відповідальним за забезпечення публічної безпеки, розробку комплексу оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на вирішення конфліктної ситуації, що склалася навколо незаконного видобутку бурштину у Сарненському районі Рівненської області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...