Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Милобог: "Самопоміч" намагаються розвалити

Четвер, 7 квітня 2016, 11:50

Екс-кандидат у мери Кривого Рогу від "Самопомочі" Юрій Милобог заявив, що проти її криворізького осередку ведеться брудна кампанія, спрямована на розвал партії.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook у четвер.

За словами Милобога, не здобувши успіху на виборах, ті члени партії, які організували його усунення, "зараз намагаються встановити контроль над криворізькою "Самопоміччю" та очолити її, навіть шляхом руйнації".

"Інструментом цього політичного рейдерства знову стали компромат, шантаж і кулуарність рішень. Моє виключення спирається на брудний компромат, фактаж сумнівної якості і походження, ігнорує суспільні настрої й думку криворізького осередку, суперечить проголошеним у ПП "Об'єднання "Самопоміч" цінностям і принципам", - зазначає політик.

Милобог зокрема заявив, що ніколи не отримував будь-які кошти від політичних опонентів і не зраджував партійним та суспільним інтересам.

Він публічно звернувся до керівництва ПП "Об'єднання "Самопоміч", голови партії Андрія Садового з вимогою припинення брудної кампанії проти криворізького осередку.

За словами Милобога зараз відпрацьовується схема по розвалу партії.

"Фактично йде торгівля головами активістів. Такі дії матимуть своїм очевидним наслідком знищення не тільки справжнього криворізького осередку ПП "Об‘єднання "Самопоміч", але є нищівними і для самої партії, позиція якої ґрунтується на задекларованих демократичних принципах й християнських цінностях, на відміну від політичного загалу в Україні", - зазначив він.

Як повідомлялось, раніше Об’єднання "Самопоміч" вирішило виключити з членів партії колишнього кандидата в мери Кривого Рогу Юрія Милобога.

У партії звинуватили його у переговорах з представниками "Опозиційного блоку".

Як відомо,  за підсумками виборів мера Кривого Рогу, що відбулися 27 березня в один тур, перемогу здобув чинний мер міста Юрій Вілкул: за нього проголосували понад 73% виборців. За кандидата від "Самопомочі" Семена Семенченка проголосували 10,74% виборців.

Валентина Романенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування