АТО: бойовики застосували САУ на Маріупольському напрямку

П'ятниця, 8 квітня 2016, 06:40
АТО: бойовики застосували САУ на Маріупольському напрямку

За минулу добу за підтримки країни агресора незаконні збройні формування 70 разів відкривали вогонь по силам АТО з різної зброї, в тому числі мінометів і самохідних артилерійських установок.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. 

На Донецькому напрямку порушення режиму тиші відбулося біля Авдіївки, Луганського, Пісків, Опитного, Невельського, Верхньоторецького, Артемового, Кам’янки, Світлодарська та Богуславського.

Як і раніше, ворог використовує міномети калібрів 120 мм та 82 мм у поєднанні з гранатометами, кулеметами та стрілецькою зброєю.

Порушуючи мінські домовленості на Маріупольському напрямку окрім заборонених мінометів в районі оброни Павлополя бойовики вели вогонь з самохідних артилерійських установок в напрямку Новотроїцького.

На Луганщині по українським бійцям бойовики стріляли з гранатометів різних систем в районі Трьохізбенки, а в Станиці Луганській постріли лунали зі стрілецької зброї.

За вказаний період сили АТО 19 разів відкривали вогонь, при цьому застосовуючи виключно зброю малого калібру.

Як повідомлялося, напередодні бійці ЗСУ збили два безпілотники бойовиків, терористи стягнули велику кількість бронетехніки під Авдіївку.

Станіслав Бичек, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування