Коба, якого вигнали з Автомайдану, запалив під АП шини

П'ятниця, 8 квітня 2016, 14:33
Коба, якого вигнали з Автомайдану, запалив під АП шини
Нацполіція

Під Адміністрацією президента влаштували акцію з вимогою до президента звільнити з органів влади тих, хто може нести загрозу національній безпеці та корупціонерів.

Акцію ініціював Сергій Коба, який представляється учасником "Автомайдану", хоча у листопаді 2014 року його виключили з цього руху за участь у проплачених акціях.

Катерина Бутко з "Автомайдану" сказала "Українській правді", що Коба не є учасником цього руху зараз.

Під АП палили шини
Під АП палили шини

"ВО "Автомайдан" не бере участі в сьогоднішній акції під Адміністрацією президента! Вимоги її учасників нам зрозумілі, деякі підтримуємо, але серед протестуючих є, на жаль, сумнівні особи, псевдоавтомайданівці, у щирість намірів яких ми не віримо, за що вони в тому числі були виключені в минулому з нашої організації", - заявив офіційно рух.

УВАГА! Офіційна заява! ГО "ВО "Автомайдан" не бере участі в сьогоднішній акції під Адміністрацією Президента! Вимоги ї...

Posted by АвтоМайдан - AutoMaidan on Friday, April 8, 2016

Між тим, на вулицю Банкову в Києві прийшли люди з прапорами України та "Автомайдану", також від АП підпалили шини

"АвтоМайдани України знову разом! Вимагаємо зустрічі з президентом і виконання наших вимог! Досить терпіти сепаратистів при владі, занадто багато помилок було зроблено за останній час!", - йдеться у повідомленні на інші сторінці Автомайдану.

АвтоМайдани України знову разом!!! Вимагаємо зустрічі з президентом і виконання наших вимог!!! Досить терпіти сепаратист...

Posted by АвтоМайдан - AutoMaidan on Friday, April 8, 2016

Таїса Гайда заявила, що "з правоохоронних органів мають бути звільнені заплямовані люди, і СБУ має виявляти ризики і факти для безпеки країни, а не навпаки їх покривати".

Інший відомий учасник Автомайдану Олексій Гриценко перебуває на місці події, але, за даними "Української правди", до організації акції не причетний.

Мітинг вимагає зустрічі з Президентом і звільнення тих, хто може нести загрозу національній безпеці та корупціонерів.

Posted by Олексій Гриценко on Friday, April 8, 2016

Поліція Києва повідомляє, що разом із військовослужбовцями забезпечувала охорону громадського порядку поблизу Адміністрації президента під час запланованих масових заходів.

"Приблизно о 13-й годині активісти почали палити автомобільні шини, при цьому заважали їх загасити", - інформує столична поліція.

Почалооось!!! Автомайдан попереджає один раз!!!!

Posted by Сергій Коба on Friday, April 8, 2016

Правоохоронці проводять перевірку за фактом підпалу шин під АП. На місці працює слідчо-оперативна група Печерського управління поліції Києва.

Ви ще терпите!?? Ми вже ні! Підтягуйтесь до президента в гості, ми Вас чекаємо!!! Нехай відповідає...#коба #автомайдан #порошенко #шини #майдан #koba #automaidan

Posted by Сергій Коба on Friday, April 8, 2016

Відомості про підпал шин внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень поліції. Після проведення дослідчої перевірки цій події буде надана правова оцінка.

Правоохоронці та військовослужбовці продовжують забезпечувати правопорядок.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування