У Севастополі знову вимикатимуть світло

П'ятниця, 8 квітня 2016, 15:28

Окупаційна влада анексованого Росією Севастополя готують графіки відключень світла у зв'язку з очікуваними 11 квітня ремонтними роботами на лінії енергомосту з сусідньої Росії.

Про це йдеться в повідомленні "уряду Севастополя", повідомляють "Крим.Реалії".

"З 11 по 17 квітня в Криму будуть проводитися ремонтні роботи, в зв'язку з чим ліміт знову істотно знизиться. Ми готуємося до введення графіка тимчасового обмеження подачі електроенергії", – сказав комерційний директор "Севастопольенерго" Владислав Якимович.

У міському штабі з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації повідомили, що на Північній стороні частина міста залишилася без світла внаслідок аварійної ситуації.

"Вчора автомобіль зачепив опору лінії електропередач, що належить приватній особі. Всі дроти відключені, сьогодні пошкоджена електроопора буде ліквідована", – йдеться в повідомленні.

З 11 по 17 квітня, як повідомлялося, Крим чекає тиждень відключень світла, можлива повна зупинка енергомосту з сусідньої Росії.

Електроенергія з материкової України не постачається на півострів з 30 грудня 2015 року. Дію контракту з постачання електрики в Крим, який з початку 2014 року анексований Росією, закінчилася 31 грудня 2015 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News