Суд відхилив скаргу Афанасьєва про скасування стягнення

П'ятниця, 8 квітня 2016, 16:05

У Сиктивкарі міський суд відхилив скаргу кримського політв'язня Геннадія Афанасьєва і відмовився скасувати йому стягнення, яке було оголошене у виправній колонії.

Про це повідомив адвокат Олександр Попков, передають Крим.Реаліі.

"Вчора було останнє засідання у цій справі. Гена брав участь в засіданні по відеозв'язку, який організовували з колонії. У цьому оскарженні відмовили. Там все було досить жорстко. Жодне наше клопотання суд не задовольнив", - повідомив адвокат.

Захист Афанасьєва намагався оскаржити стягнення, яке українець отримав відразу по прибуттю до виправної колонії. Адміністрація установи тоді заявила, що кримчанин ховав у себе лезо, проте сам він стверджує, що йому підкинули цей предмет.

Також 7 квітня в Сиктивкарському міському суді відбулося попереднє засідання з приводу оскарження інших стягнень, отриманих Афанасьєвим в колонії.

Кримський політв'язень Геннадій Афанасьєв засуджений в Росії у "справі Сенцова-Кольченка" і відбуває покарання у виправній колонії №25 в російському Сиктивкарі. 9 березня суд зобов'язав етапувати Афанасьєва в колонію, розташовану ближче до його місця проживання - до Криму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування