В Одесі вимагають відставки Стоянова: чекають на комісію з Києва

Субота, 9 квітня 2016, 22:20

В Одесі під обласною прокуратурою провели Віче, на якому активісти та лідери низки громадських організацій  вимагали відставки прокурора області Миколи Стоянова.

Як повідомляє Укрінформ, до протестної акції долучилися також представники громадськості Києва, Полтави, Івано-Франківська, Маріуполя та інших міст. 

На Віче було оприлюднено заяву "Координаційної ради організацій одеського Майдану" про підтримку мирної акції протесту в рамках цілодобового "прокурорського майдану".

Автори заяви наголосили, що "повернення одіозного прокурора Миколи Стоянова до керівництва Одеською облпрокуратурою йде врозріз із декларованою в країні політикою системних змін і реформ та становить загрозу спокою в регіоні". 

Також на Вічі з посиланням на представника Адміністрації президента Григорія Клепака  було оголошено, що у понеділок, 11 квітня,  до Одеси прибуває комісія для перевірки законності призначення облпрокурором Стоянова.

В акції під прокуратурою взяли участь також музиканти і діячі культури, які виступили перед одеситами та гостями міста. Група художників, яка приєдналася до акції протесту, розгорнула на тротуарі імпровізовану виставку своїх творів, яку назвала "арт-майданом", пише Думская.net.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування