Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донеччині "швидка" з волонтерами потрапила у ДТП

Неділя, 1 травня 2016, 18:13

У Донецькій області реанімобіль зіткнувся з мікроавтобусом, травмовано пасажирів "швидкої".

Про це повідомили в облуправлінні Нацполіції.

За даними НП, аварія сталася 30 квітня о 18.10, медичний автомобіль "Мерседес" рухався з пацієнтом по головній дорозі, на перехресті вул. Бахмутська та вул. Незалежності зіткнувся з автомобілем "Фольксваген", який не надав перевагу в русі, виїжджаючи з другорядної дороги.

"Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження водій, та два пасажира "швидкої". Усі постраждалі доставлені до лікарні. Попередній медичний огляд показав, що водії обох автівок не перебували у стані алкогольного сп’яніння", - зазначили у поліції. 

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст.286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами" КК.

Разом з тим волонтер Ілля Лисенко повідомив на своїй сторінці у Facebook, що  реанімобіль з групою парамедиків "Медкорпус" прямував з н.п. Зайцеве до Бахмутської лікарні з військовослужбовцем на борту, який мав "численні рвані рани голови і підозру на внутрішні кровотечі і травми шийного хребта".

За словами Лисенка, внаслідок ДТП ушкодження отримали усі члени екіпажу реанімобіля,  у т.ч. і військовослужбовець: "у старшого групи - рвані рани на голові та ногах, підозра на струс, у фельдшера - перелом двох ребер, підозра на струс, у водія - переломи пальців на ногах, у військового - додаткові рани на голові".

"Пошкодження ASAP7 (реанімобіль) - повне руйнування передньої частини, порушено геометрію кузова та пошкоджено медичне електронне обладнання", - додав Лисенко. 

 
 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування