Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Україну не пустили трьох байкерів "Нічних вовків"

Середа, 4 травня 2016, 17:59

Українські прикордонники не пропустили з Білорусі трьох байкерів.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Прикордонники зазначають, що не допустили "в’їзду в Україну чи транзитного проїзду осіб із сепаратистськими та екстремістськими настроями, котрі можуть дестабілізувати ситуацію в нашій країні. Зокрема, це стосується і осіб на мотоциклах, котрі відносяться до байкарського руху "Нічні вовки".

За даними ДПС, у період з 28 квітня зафіксовано рух лише 3 байкарів із Білорусі, які планували перетнути кордон України. "Однак, для запобігання можливих провокацій, що можуть призвести до негативних наслідків, Держприкордонслужбою було прийнято рішення про їх не пропуск на територію нашої держави", - сказано у повідомленні.

Раніше голова опозиційної партії "Білоруський Народний Фронт" направив до Генпрокуратури Білорусі заяву з вимогою визнати російський байкерський клуб "Нічні вовки" екстремістською організацією.

У неділю байкери російського клубу "Нічні вовки" не змогли перетнути білорусько-польський кордон. Прикордонна охорона Польщі аргументувала своє рішення відмовити у в'їзді байкерам загрозою безпеці республіки. Раніше про відповідну заборону повідомило МЗС Польщі.

У вівторок глава чеського краю оприлюднив власні фото з "Нічними вовками" та прапором "ДНР".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування