За час проведення АТО упізнано 681 загиблого, неопізнаними лишаються 130 осіб

Четвер, 5 травня 2016, 10:25
За час проведення АТО упізнано 681 загиблого, неопізнаними лишаються 130 осіб

За час проведення АТО упізнано 681 загиблого з понад тисячі тіл, які  було доставлено у Дніпропетровське обласне бюро судмедекспертизи.

Про це повідомила завідувачка відділу молекулярно-генетичної експертизи Дніпропетровського обласного бюро судмедекспертизи Ольга Івашина, пише Укрінформ

За словами Івашиної, імена ще 290 бійців вдалося встановити завдяки експертизі ДНК.

"109 загиблих учасників АТО, імена яких встановлено, вже поховали у різних містах і селах по всій Україні. Їхні тіла були перевезені до Івано-Франківської, Миколаївської, Львівської, Чернігівської, Закарпатської, Волинської, Кіровоградської, Запорізької, Сумської, Київської, Черкаської, Житомирської, Полтавської та Вінницької областей", - повідомила Івашина.

При цьому неопізнаними наразі залишаються 130 осіб.

Івашина зазначила, що у разі, якщо тіло довго перебуває у бюро судмедекспертизи, але шляхом ДНК встановити особу неможливо (виділений генотип немає з чим порівнювати), проводиться поховання через КП "Ритуальна служба" на Краснопільському кладовищі.

"Так було захоронено на сьогоднішній день 259 невідомих бійців, з них уже багатьох ідентифікували", - повідомила Івашина. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...