До бойовиків з РФ прибула спецбригада, у якій служили Єрофеєв і Александров

Четвер, 5 травня 2016, 15:35

До бойовиків на Донбас з РФ прибув підрозділ окремої бригади спецпризначення з Тольятті під керівництвом полковника ЗС РФ/

Про це 5 травня повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України. 

"До Донецька прибув підрозділ 3 окремої бригади спеціального призначення (Тольятті) Центрального ВО ЗС РФ. Командир бригади – полковник ЗС РФ Сергій Анатолійович Щепін", - повідомили у розвідці. 

 

"Два військовослужбовці цього з’єднання капітан ЗС РФ Євген Єрофеєв та сержант ЗС РФ Олександр Александров, відповідно до рішення Голосіївського районного суду м.Києва від 18 квітня ц.р., були засуджені до позбавлення волі строком на 14 років та визнані винними у веденні агресивної війни за попередньою змовою з групою осіб, сприяння діяльності терористичної організації, здійсненні теракту, застосуванні зброї для провокації воєнного конфлікту", - повідомили у розвідці. 

Разом з тим ГУР МОУ зафіксувало постачання озброєння, військової техніки та паливно-мастильних матеріалів з території РФ на Донбас.

"3 травня до залізничної станції Іловайськ прибули 6 122-мм гаубиць Д-30, 6 паливозаправників, 5 цистерн з ПММ (250 тонн)", - повідомили у розвідці.

Також зафіксовано чергові втрати військовослужбовців 1 (Донецьк) АК ЗС РФ, що діяли в складі диверсійно-розвідувальних груп.

"3 травня до Обласної клінічної лікарні ім.Калініна (Донецьк) доставлено 2 загиблих та 3 поранених військовослужбовців РФ. Тіла загиблих пізніше було направлено до Росії вантажним автомобілем з реєстраційними номерами 57 регіону (Орловська обл.)", - повідомили у розвідці. 

При цьому у районах Макіївка та Донецьк зафіксовано танки, САУ, артилерійські системи та 122-мм РСЗВ "Град".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування