Деканоідзе поширить алгоритм дій поліції 2 травня в Одесі на інші міста

П'ятниця, 6 травня 2016, 17:31
Деканоідзе поширить алгоритм дій поліції 2 травня в Одесі на інші міста

Алгоритми дій, які були застосовані поліцією 2 травня в Одесі, будуть використані при забезпеченні безпеки людей під час масових заходів упродовж 8-9 травня у ще кількох містах України.

Про це глава Національної поліції Хатія Деканоідзе заявила 6 травня під час селекторної наради в МВС, повідомляє прес-служба відомства.

Деканоідзе відзначила чітку роботу працівників підрозділів Національної поліції, зокрема – патрульної поліції, а також бійців Національної гвардії під час масових заходів в Одесі 2 травня.

"Хочу сказати, що така робота дає реальні результати. Координація і план роботи, які в нас були (а ми над цим планом працювали вже давно), дають ту "картинку", яка була в Одесі 2 травня, – сказала вона.

Деканоідзе зазначила, що такий алгоритм дій буде використано в Дніпропетровську, Харкові, Львові та в інших містах, де можуть виникнути якісь провокаційні моменти.

"Я вважаю, що це дуже важливо – показати українцям, що є влада, є люди, які захищають їхню безпеку", – сказала глава Нацполіції.

Як відомо, 2 травня в Одесі відбулися масові заходи, присвячені трагедії 2014 року, коли в Будинку профспілок загинули близько 50 людей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування