На Карачун завезли фрагменти нової 180-метрової телевежі

П'ятниця, 6 травня 2016, 18:42

На гору Карачун неподалік Слов'янська завезли перші фрагменти для будівництва нової 180-метрової телевежі.

Про це у п'ятницю повідомляє прес-служба міністерства інформполітики.

"Моніторингова місія МІП, в яку увійшли народні депутати України:  Олександр Бригинець і Дмитро Андрієвський побували на Карачуні і пересвідчилися в тому, що підготовчі роботи вже завершено, тестується нове обладнання, фрагменти нової вежі збираються на спеціально відведеному майданчику", - сказано у повідомленні.

Посилаючись на слова радника міністра інфорполітики нардепа Бригинця, вказується, що процес "виходить на фінішну пряму: на Карачун вже завезено перші конструкції нової 180-метрової телевежі". 

Загалом, як передає радник, таких шестиметрових конструкцій - кілька десятків, тому зараз немає потреби звозити усі одночасно. Їх будуть доставлятимуть по мірі встановлення.

"17 травня на Карачун приїжджають експерти, які визначать графік робіт і, сподіваюсь, назвуть попередню дату, коли можна чекати завершення робіт", - заявив Бригинець.

Як відомо, на початку липня 2014 року, під час бойових дій, було знищено телевежу на Карачуні, що позбавило українського ефірного мовлення значну територію північної Донеччини.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...