Голова Луганської ОблВЦА: скоро запрацює КПВВ в Золотому

Субота, 7 травня 2016, 01:58

Найближчим часом планується відновити роботу автомобільного контрольного пункту в'їзду-виїзду в Золотому.

Про це заявив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, повідомляє прес-служба ОблВЦА на сторінці в Facebook.

Він також зазначив, що питання продовження роботи пункту в'їзду-виїзду в Станиці Луганській на постійній основі залишається у фокусі особливої уваги обласної влади.

Гарбуз пообіцяв "вживати всіх заходів, щоб робота пунктів пропуску після травневих свят продовжилася і мала постійний характер".

"З цією метою досягнута попередня домовленість з керівництвом Центру антитерористичної операції і всіма зацікавленими правоохоронними та державними органами", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, Гарбуз зазначив, що робота всіх пунктів пропуску в Луганській області можлива лише за умови збереження безпеки і дотримання режиму припинення вогню з боку бойовиків.

Як відомо, 31 березня у Золотому почав роботу перший в Луганській області автомобільний пункт пропуску.

Пізніше голова Луганської військово-цивільної адміністрації заявив,що цей пункт пропуску довелося закрити, бо бойовики не пропускали машини через лінію розмежування.

Контрольний пункт в’їзду-виїзду "Станиця Луганська", де було тимчасово призупинено пропуск, 30 квітня відновив роботу на період Великодніх та травневих свят - до 11 травня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...