Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Миколаєві за пограбування "ювелірки" затримали поліцейських

Неділя, 8 травня 2016, 06:57

У Миколаєві за підозрою в пограбуванні ювелірного магазину на суму понад 1 млн грн затримано поліцейських охорони.

Про це повідомляє прес-служба НПУ у Миколаївській області.

У повідомленні йдеться про пограбування ювелірного магазину у Центральному райні міста, коли невідомі, погрожуючи зброєю заволоділи коштовностями, спричинивши збитки закладу на загальну суму понад мільйон гривень.

Оперуповноважені Управління кримінальної поліції в результаті проведеної роботи вийшли на "слід" злочинців. Зібравши повну доказову базу, оперативники затримали трьох нападників, двоє з яких, 1991 та 1985 рр.н., виявились діючими співробітниками поліції охорони.

Правоохоронцями було встановлено, що спільники домовились про реалізацію награбованого на території сусіднього регіону. Злочинці ретельно підготувались, узявши із собою більше 200 найменувань ювелірних виробів, ваги та зброю, але поліцейські затримали нападників під час їх спроби уїхати рейсовим автобусом з території автовокзалу.

 
mk.npu.gov.ua

В ході обшуку у затриманих виявили зброю, що, за попередніми даними, була використана під час скоєння розбійного нападу. Вилучене направлене на дослідження, очікується на результати експертиз.

 

Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч.4 ст.187 КК України "Розбій", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування